Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

PS-aluetoiminta: Jähti-risteily

14.8 klo 12:00 17:00

Keskiviikkona 14.8. toteutuu monen kauan kaivattu seikkailu, joillekin jopa encore, eli Lapin aluetoiminnan teille mahdollistama Jähti-risteily Kemin sisäsatamasta (Rantabulevardi, 94100 Kemi). Huom! Ajankohta on tarkkaan soviteltu Jänkhällä jytisee -tapahtumaan menijöille sopivaksi! Retkemme alkaa keittolounaalla Kemin sisäsatamassa ravintola Sataman krouwissa klo 12-13.30, jonka jälkeen lähdemme merelle. Risteilyn kesto n. 3h (klo 14-17), ja sen aikana nautimme lounaalta mukaan ottamamme nisut ja kahvit sekä Kippari-Ollin tarinoinnista, joten luvassa on mm. saha- ja pirtun salakuljetushistoriikkia. Risteilyn jälkeen vapaata ohjelmaa Jähtillä, Krouwissa tai rannalla! Koko ikimuistoisen paketin hinta 55€/nenu, josta TFMK mp-kerho sponssaa jäsenilleen 5€/nenu.

Jähtissä voi myös majoittua! Max. 10 yöpyvää seiloria mahtuu alukseen, ja yöpymisen hinta on 40€/henkilö, sisältäen aamiaisen. Lue lisää Jähtistä: Jähti – Wikipedia

Paikkoja on 39 ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset ovat siis ehdottomat! Ilmoittaudu Johannalle (johanna.ikavalko@bmwmc.fi) viimeistään 2.8. Kerro ilmoittautuessasi nimesi, jäsennumero, mahdollisen seuralaisesi nimi (ja jäsennumero, jos sellainen löytyy), ruoka-ainerajoitteet ja haluatko majoittua Jähtillä 14.-15.8. välisen yön (seuraavana aamuna sinulla on mahdollisuus jatkaa Jänkhälle hyvin levänneenä). Kaikki paikat (risteily, Jähti-majoitus) täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.